Deler dere min data med andre?

Din regnskapsdata deles ikke med noen. For å sørge for automatisk bokføring av salget sender vi data tilbake til regnskapssystemet.

Som en del av kredittvurderingen sjekker vi bedriftens kreditthistorie. Denne mottar vi fra et kredittopplysningsselskap. Vi deler derfor nødvendig data for å aksessere disse kredittrapportene. Aprila som bank er underlagt strenge taushetsregler, og er opptatt av å følge de til enhver tids gjeldende retningslinjene for behandling og oppbevaring av data.

 

Hvordan beskytter vi dine data:

Du skal være trygg på at dine regnskapsdata er like trygge hos oss som i regnskapssystemet ditt. Dataene overføres fra regnskapssystemet ditt til oss over sikre, krypterte kanaler (TLS/SSL), og det er kun du og ditt regnskapssystem som kan sendes oss data. Vi kan aldri hente dine data rett fra regnskapssystemet.

Dataene lagres kun i EU/EØS og lagres i datahaller som er bevoktet 24/7/365. Tilgang til dataene er begrenset til kun bankens ansatte over krypterte kanaler (TLS/SSL kombinert med egne sertifikater som entydig identifiserer våre ansatte).

 

Se vår personvernerklæring her.

 

Visste du at Aprila Bank tilbyr kanskje Norges beste kassekreditt?
Søk her og se hva du kan få!