1. Ofte stilte spørsmål og svar
  2. Kassekreditt
  3. Hvordan fungerer kassekreditt fra Aprila Bank?

Hva er kassekreditt?

Kassekreditten fungerer som et rammelån med frihet til å ta ut og sette inn penger etter behov.

Kassekreditt fra Aprila Bank er et kortsiktig rammelån som tilbys over ett år med mulighet for fornyelse. Bedrifter kan få tilgang til kreditt fra 50.000 til 5.000.000 kroner basert på deres regnskap og historikk, og du bestemmer hvor mye du vil benytte.

Etableringen av Kassekreditten er helt kostnadsfri. Du betaler kun et fast månedsgebyr fra 199 kroner, avhengig av størrelsen på rammen du velger, pluss eventuelle renter for det beløpet du bruker. Kassekreditten har ingen bindingstid.

Aprila Bank tillater deg å nedbetale kassekreditten når det passer deg. Det eneste kravet er at månedsgebyr og eventuelle renter betales i starten av hver måned. Betalingen trekkes automatisk fra din driftskonto via autogiro, slik at du kan fortsette å fokusere på din virksomhet.

Aprila Bank bruker næringskausjon for å sikre kassekreditten. Dette innebærer at den som signerer næringskausjonen blir ansvarlig for tilbakebetalingen hvis bedriften ikke kan gjøre det. Dette er en rask, kostnadsfri og papirløs metode for å sikre lånet.

Søk her og se hva du kan få!