Hvordan benytter jeg kassekreditten?

Har du fått kassekreditt fra Aprila?

Følg disse trinnene for å logge inn og bruke vår nettbank:

  1. Besøk aprila.no og klikk på 'Logg inn' øverst til høyre. Merk at bare personen som har signert avtalen kan logge inn, og dette krever BankID.
  2. I nettbanken vil du se hvor mye kassekreditt selskapet ditt har, samt hvor mye som er tilgjengelig.
  3. Du kan overføre kreditt til den registrerte bankkontoen for selskapet. Hvis kontoen er feil, vennligst send oss en e-post på hei@aprila.no for å endre kontonummeret.
  4. Nettbanken gir også oversikt over transaksjoner, og gir deg tilgang til alle bilagene din regnskapsfører kan trenge, inkludert rentebilag, årsoppgave og bilag for uttak av kreditt. Se her hvordan du kan gi din regnskapsfører lestertilgang i nettbanken.
  5. Du vil også finne kontonummeret og selskapets personlige KID for tilbakebetaling av kassekreditten. Du kan betale tilbake når det passer.
  6. Avtalen om kassekreditt varer i ett år av gangen. Vi vil kontakte deg når det nærmer seg fornyelse.

Slik funker det:

Når søknaden om kassekreditt er godkjent (vi vil sende deg en e-post om dette), kan du logge inn i nettbanken og overføre det ønskede beløpet. Du kan tilbakebetale dette til Aprila når det passer for bedriften. Vi trekker renter for brukt kreditt og et månedsgebyr fra 199,- via autogiro fra bedriftskontoen din, slik at du ikke trenger å håndtere dette manuelt.  


Søk her og se hva du kan få!