Hvordan benytter jeg kassekreditten?

Har du fått kassekreditt fra Aprila?

Disponent, innlogging, benytte, ta ut, overføre, kontonummer

Da logger du inn i vår nettbank på Aprila.no, via logg inn oppe til høyre. Det er kun personen som har signert avtalen som får logget inn, man må logge inn med bankID. 

Inne i nettbanken har du oversikt over hvor mye kassekreditt selskapet har og hvor mye som er tilgjengelig av kreditten. Her kan du også velge å overføre kreditten til bankkontoen vi har registrert på selskapet - er kontoen oppført i nettbanken feil? Ta kontakt på hei@aprila.no så endrer vi kontonummer for deg! 

I nettbanken har du også oversikt over transaksjoner på konto og du kan også hente ut alt av bilag din regnskapsfører kan trenge - rentebilag, årsoppgave og bilag for uttak av kreditt. 

I nettbanken ser du også kontonummer og selskapets personlige KID for tilbakebetaling av kassekreditten, dere kan betale tilbake når det passer. 

Avtale om kassekreditt løper for ett år av gangen, vi vil kontakte deg når det nærmer seg fornyelse og be om eventuell informasjon vi trenger i den sammenhengen.  

 

Slik funker det:

Så fort din søknad om kassekreditt er godkjent (du vil få mail angående dette) så kan du logge inn i nettbanken og overføre ønsket beløp. Dette tilbakebetaler du til Aprila når det passer for bedriften. Vi trekker renter for benyttet kreditt og månedsgebyr fra 199,- med autogiro fra deres bedriftskonto slik at dere ikke trenger å tenke på dette! 


Søk her og se hva du kan få!