Hvordan betaler jeg tilbake kassekreditten?

Du kan betale inn det beløpet du ønsker, når du ønsker det! Betalingsinformasjon finner du i din nettbank.

Innbetaling, betaling, kassekreditt, renter, autogiro

Vi krever kun at du betaler et fastsatt månedsgebyr og rentene på det beløpet dere tar ut. Dere trenger derfor ikke å betale inn kassekreditten før dette er ønskelig. Informasjon om hvor beløpet skal betales sendes over når kundeforholdet starter, men du finner det også når du er innlogget i vår nettbank. 

Månedsgebyr og eventuelle renter trekkes automatisk fra driftskonto kassekreditten ble betalt ut til en gang i måneden. Du trenger derfor ikke foreta deg noe her. Pass på at det står et høyt nok beløp inne på konto i starten av måneden til å dekke gebyr og rentene.

Samme dag som beløpet trekkes får du en epost-påminnelse fra oss. Vedlagt her finner du også et bilag der du kan se beløpet som trekkes.

Om det ikke er tilstrekkelige midler på konto til å dekke beløpet, vil Autogiro prøve på nytt de neste tre dagene. Dere vil motta en epost/sms om å betale faktura manuelt om autogirotrekket ikke har gått gjennom. 

 

Sette opp faste avdrag for nedbetaling?

Du kan selv sette opp et fast trekk fra din bankkonto for å nedbetale kassekreditten. Bruk KID og kontonummer du finner i Aprilas nettbank.

 

Avslutte kassekreditten?

Dersom du ønsker å avslutte kassekreditten må du betale ned utestående beløp du finner i nettbanken. Send oss så en e-post til hei@aprila.no, hvor du informerer om at du ønsker å avslutte lånet, samt oppgir grunnlag for avslutning. Vi vil da sende deg en sluttfaktura på renter og avslutte kassekreditten når den er betalt.

 

https://www.aprila.no/produkter/kassekreditt