Hvordan søker jeg om kassekreditt?

Penger når du trenger det, uten skjulte kostnader eller bindingstid.

Søk her og se hva du kan få!

Du kan enten søke om kassekreditt via våre nettsider aprila.no eller via en av våre partnere. På vår nettside klikker du på "Søk nå" nederst i høyre hjørnet, eller du kan søke opp selskapet ditt og klikke "Se hva du kan få". Fullfør deretter stegene i søknaden.

Legg inn organisasjonsnummer og logg inn med bankID slik at vi får gjort en rask estimering av hvor mye kassekreditt vi kan tilby selskapet - du binder deg ikke til noe ved å gjøre dette! Søknaden må signeres på nytt helt til slutt for å bekrefte at du ønsker å sende inn søknaden. 

Påbegynte søknader vil bli automatisk kansellert etter 35 dager dersom den ikke signeres eller hvis vi ikke har mottatt forespurt informasjon på signert søknad.

Å gjennomføre søknaden tar kun et par minutter. 

 

Du får vite hvilket beløp vi kan tilby din bedrift tidlig i søknadsprosessen, gitt at søknaden blir godkjent.

Om du benytter Tripletex kan du søke om kassekreditt ved å huke av for 'Kassekreditt' under 'Moduler og Tilleggstjenester' på 'Vår kundeside'.

Om du benytter Visma eAccounting kan du søke via 'Utvidelser' og trykke på 'Aprila Kassekreditt' etterfulgt av den grønne "søk"-knappen.

Du kan lese mer om kassekreditt her!

OBS! Om du kommer til en blank side etter å ha trykket på 'Søk her' kan det være du må bytte nettleser! Aprila sine søknadssider fungerer dessverre ikke i Internet Explorer eller Edge.

https://www.aprila.no/produkter/kassekreditt

 

Hvordan, søknad, søke, beløp, bankID, hvor, org.nr, signere